Laman Tok Sidek Port Dickson
Laman Tok Sidek Port Dickson

NO,62 JALAN PANTAI BATU 7 1/2

TELOK KEMANG

71050 SI RUSA

PORT DICKSON

NEGERI SEMBILANTEL: 06-6621305/010-2268606******WIFI NOW AVAILABLE ******


#################################
Infomasi:


Rumah milikan Tok Sidek ini telah diubahsuai dari sebuah rumah kampung kepada rumah rehat. Ia boleh sewa untuk majlis perjumpaan sanak saudara/majlis bertandang atau sekadar datang untuk beriadah dipusat peranginan ini.

Lokasinya sangat baik menberikan pengalaman baru bagi mereka yang pertama kali datang kemari. Laman Tok Sidek berada ditengah-tengah perkampungan Telok Kemang terletak kira-kira 3minit berjalan ke pantai.

Dengan suasana yang nyaman tiupan angin laut menjadikan kawasan selesa untuk bersantai. Kawasan sekitar Laman Tok Sidek juga selamat kerana berhampiran dengan balai polis dan juga Masjid Telok Kemang. Lokasi dimana terletaknya jualan cenderahati & kawasan perkelahan lain juga berdekatan hanya mengambil masa 10 minit memandu.

#########################################

Laman Tok Sidek mempunyai keluasan hampir 1 ekar,
memiliki 8 buah bilik dan 1 dorm.

*8 bilik berhawa dingin

*1 bilik dorm

*
5 bilik air/tandas

*siaran astro disediakan

Setiap bilik boleh memuatkan 3-5 orang dan keseluruhan rumah boleh memuatkan hampir 50 orang

Dapur juga dilengkapi dengan peti sejuk,cerek air,dapur gas,rice cooker dan pinggan mangkuk. kami juga menyediakan tempat memanggang/barbeque dikawasan laman.

Sekiranya khidmat catering diperlukan kami juga boleh menguruskanya.

########################################

sekiranya anda berminat untuk membuat tempahan sila hubungi kami
untuk keterangan lanjut.

**anda dinasihatkan membuat tempahan lebih awal**

Harga Sewaan :
click sini @
hubungi:

SALEHA MOHD SIDEK
TEL :- 06-6621305/0102268606

MUHD SHAWAL ABD GHAFAR -
0162064240

Sila lawati label untuk gambaran penuh


Followers

Sunday, April 4, 2010

Brindley Training & Camp

Tentang Brindley Training & Camp

Brindley Training & Camp adalah sebuah syarikat pengendali Kem & Perunding Latihan yang beroperasi di Kompleks UNITI, Pasir Panjang, Port Dickson Negeri Sembilan.

Latar-belakang Hutan Simpan Pasir Panjang dan menghadap terus ke laut Selat Melaka menjadikan Brindley Training and Camp (BTC) sebuah kem latihan yang unik dan menarik, menawarkan pelbagai aktiviti 2 dalam 1 iaitu kemudahan latihan indoor dan outdoor di dalam satu premis latihan.

Lokasi strategik yang dilengkapi dengan kemudahan untuk aktiviti-aktiviti hutan dan juga air menjanjikan pengalaman outdoor yang mencabar serta menyeronokkan. Kem ini turut dilengkapi dengan pelbagai kemudahan latihan indoor dan kursus seperti bilik-bilik seminar, dewan besar dan surau. Segala kemudahan dan perkhidmatan yang kami tawarkan tentu dapat memenuhi keperluan dan citarasa pelbagai golongan remaja dan dewasa, sektor perkhidmatan awam maupun swasta.Alamilah pengalaman yang mencabar keyakinan dan keberanian dengan aktiviti abseiling di tebing tinggi di tepi laut!

Pupuklah kerjasama dan semangat berpasukan dengan aktiviti berakit di persisiran laut Selat Melaka!

Cabarlah ketahanan fizikal dan keyakinan berada di air dengan berkayak ke Pulau Perjudi!

Terokailah hutan lipur Pasir Panjang untuk menikmati flora dan faunanya dan rasailah suasana malam di hutan yang sunyi dengan latar bunyi unggas dan cengkerik!

Brindley Training and Camp (BTC) terletak kira-kira 15 km dari bandar Port Dickson yang merupakan destinasi perlancongan yang popular di Malaysia. Antara tempat-tempat menarik yang terletak tidak jauh dari BTC ialah Pantai Lagun Biru, Pantai Teluk Kemang, Hutan Rekreasi Tanjung Tuan dan PD Ostrich Farm.

Misi Brindley Training & Camp

Misi utama kami adalah menyediakan pusat latihan yang kondusif untuk aktiviti dalaman dan luaran di samping kemudahan penginapan yang sesuai dan penyediaan makanan berkualiti. Kami juga mempunyai barisan jurulatih yang berpengalaman, terlatih, komited dan juga professional dalam mengendalikan program latihan.

  1. Aktiviti outdoor yang mencabar.
  2. Kemudahan aktiviti indoor yang baik.
  3. Aktiviti yang bersesuaian dengan kehendak pelanggan.
  4. Penginapan yang sesuai dengan bajet pelanggan
  5. Masakan yang menyelerakan

Selain dari menyediakan kemudahan latihan indoor dan aktiviti outdoor kepada syarikat swasta, jabatan dan agensi kerajaan, kami juga menawarkan pakej program motivasi khas untuk pelajar, kelab dan persatuan.

Program yang diatur ini adalah selari dengan kehendak negara untuk membangunkan Modal Insan yang cemerlang dari segi jasmani, emosi, rohani dan intelektual.

Antara Program Motivasi adalah

i) Program Motivasi Modul 'Smart Learning
ii) Program Motivasi Modul Siswa Waja
iii) Program Motivasi Kepimpinan dan Pengurusan Masa

There was an error in this gadget

Ucapan